Jdi na obsah Jdi na menu
 


Po středečním tréninku proběhla tiskovka s Vojtou Vavrečkou.

26. 10. 2018

Ahoj Vojto.

Ahoj všem.

V Neděli jste hráli proti Litultovicím, které hrají na špici tabulky. S čím jste do utkání šli?

Opět nám hodně hráčů chybělo, ale na hřišti jsme se s tím poprali velmi statečně. Musím všechny své spoluhráče pochválit za nasazení a bojovný výkon. Takhle by to mělo být každý zápas a pak se k nám odrazí doufám i štěstí, které nám zatím chybělo

Ty jsi dal v utkání, které se mimochodem hrálo, v den tvých narozenin vyrovnávací gól a dostal se výkonem do sestavy kola. Jak bys hodnotil svůj výkon?

Ani nevím, jak bych svůj výkon hodnotil, moc balónu jsem neměl, pár zkazil. Kdybych nedal gól, tak si myslím, že by v sestavě kola měli byt jiní hráči z našeho týmu, třeba Patrik Jedlička odmakal zápas neskutečně. Gól a bod byl pěkný narozeninový dárek, za který děkuji celému týmu.

Musel jsi přinést klukům něco do šatny?

Do šatny jsem klasicky musel postavit láhev. Před zápasem se tam toho ale nakonec sešlo tolik, že jsme ten bod museli urvat, ať nám více chutná J

Jak bys hodnotil vaše prozatímní týmové výkony?

Týmový výkon je u nás jak na houpačce, prohráváme těsnými výsledky, nemáme štěstí v odražených balónech, v zakončení a bodů máme hodně málo Občas už jsem byl až frustrovaný, ale doufám, že se to všechno zlomí.

A jak bys hodnotil své výkony?

Nehraje se mi úplně zle letos, vždy se snažím týmu pomocí, ale měl jsem lehčí zranění, do toho se nám celkově nedařilo a vezli jsme se všichni.

Do konce podzimní části zbývají dvě utkáni. S čím do těchto utkání půjdete?

Tady není skoro o čem mluvit, chceme vyhrát, odrazit se od posledních výkonů, kde jsme zjistili, že dokážeme o body obrat každého, dokonce i Litultovice, které byly před zápasem na druhém místě. A to nemluvím o Slavii, která vede a v posledních minutách byla ráda za bod, když jsme nedali tutovku. Takže se chceme rozloučit s fanoušky na podzim domácí výhrou a pěkným fotbalem. A v posledním kole taktéž vyhrát, ať nám více chutná na ukončení a přiblížili se bodově týmům před námi.

Děkujeme za rozhovor a přejeme úspěšný zbytek sezóny.

Taky děkuji a doufám, že v sobotu přijde co nejvíce lidí a slibuji, že necháme na hřišti všechno.

vavrecka.jpg